Monthly Archives: July 2013

Преслава и Бирмата се РАЗДЕЛИХА! Кой кого ЗАРЯЗА?!?

От няколко дни годениците са разделени

Колежки на хитовата изпълнителка шушукат, че тя и годеникът й Жоро Бирмата вече не са заедно. Преслава обикаляла страната сама по участия, а през това време милионерското синче купонясва в Слънчев бряг. Заедно с него са и родителите му, явно за да му правят компания.

Всички- фенове и колежки на Преслава обаче се чудят кой кого е зарязал. Приятелка на певицата разпространи слуха, че поп фолк дивата е била шута на Бирмата. Тя била адски изморена от проявите на ревност на милионера и поради тази причина решила да го зареже.

Преслава и богаташът вече не са заедно!

Преслава и богаташът вече не са заедно!

Близки до Жоро обаче разпространяват друга информация. Според тях, богаташът скъсал с поп фолк дивата. И то поради няколко причини. Наистина той често ревнувал пайнерката, но не е само това. В последно време Преслава получавала разгорещени смс-и от фен, но вместо да отреже обожателя си, тя го насърчавала.

Другата причина била, че Бирмата вече не намирал певицата за привлекателна. Богаташът си падал по женските извивки, а Преслава отслабна драстично последните месеци. Бирмата се оплакал на приятели, че само кокалите й тракали и вече не желаел поп фолк дивата като преди. Ето защо решил да сложи край на връзката им.

Source Article from http://kliuki.bg/290842/preslava-i-birmata-se-razdeliha-koi-kogo-zaryaza/

Ето колко МИЛИОНА дава Би Ти Ви на Слави Трифонов!

Телевизията ще направи Дългия още по-богат

Тези дни стана ясно, че Слави Трифонов ще продължи да води шоуто си от ефира на Би Ти Ви. Дългия и шефовете на телевизията подписаха договор за още 3 години, тъй като сегашният контракт на водещия изтича този август. Трифонов и медията са се разбрали по всички параграфи и Би Ти Ви ще направи Слави най-скъпо платения водещ у нас, пишат от Хот Арена.

Слави Трифонов ще прилапва по 10 бона на предаване в продължение на 3 години. Сметките показват, че Дългия ще прибира по 220 000 лева месечно чист приход. На шоу от Би Ти Ви ще дават на „Севън ейт” по 22 000 лева без ДДС. От тях 10 000 лева са чист хонорар за Трифонов. „Севън ейт” е продуцентската компания на устатия водещ.

Още по-богат!

Още по-богат!

Като се сметне по колко ще прибира Трифонов на месец, излиза, че той ще забогатява с по 2 милиона и 240 хиляди лева на година.  Тези пари Дългия ще ги взима само, за да води шоуто. За тригодишния договор с телевизията Трифонов ще заработи 7,2 милиона лева.

Шефовете на Би Ти Ви също са доволни от сделката. Според тях шоуто на Дългия има висок и постоянен рейтинг и медията прибира сериозни пари от реклама по време на предаването. В сметките на телевизията влизат по  150 хиляди лева от реклами само от шоуто на Дългия.

Source Article from http://kliuki.bg/290838/eto-kolko-miliona-dava-bi-ti-vi-na-slavi-trifonov/

Николета и Валери през РАЗДЯЛА! Николета КРЪШНА на футболиста?!?

Ни Ло и футболистът не си говорят вече седмица

Близки до звездното семейство издават, че Николета Лозанова и Валери Божинов са скарани жестоко. Вече от една седмица двамата нито се виждат, нито се чуват, пишат от Хот Арена, позовавайки се на информация от „Всеки ден“. Малката Никол била в Пловдив при майката на Николета, а Валери си седи сам в София.

Приятели на Валери Божинов издават, че вече седмица, той се е отдал на запои и изпаднал в жестока депресия. Той се вайкал пред дружките си, че е на път да остане сам. Никой обаче не знае за какво точно се е скарало звездното семейство, но Валери категорично отказва да говори с Николета.

Разделени?

Разделени?

Той звънял на приятелки и на семейството на моделката, питал как са, но отказвал да се обади и да говори с Ни Ло. Тези действия на футболиста наведоха на мисълта, че Николета сериозно е прегрешила, за да нарани толкова много съпруга си. Според клюкарите моделката е изневерила на Божинов, той научил и сега ближе рани.

Други пък подозират, че двамата се се скарали за пари. Според информирани с финансовите дела на семейството, парите не извират както преди и Николета много се разстроила от факта. Тя вдигнала неописуем скандал на Божинов и двамата си наговорили ужасни неща.

Source Article from http://kliuki.bg/290834/nikoleta-i-valeri-prez-razdyala-nikoleta-krashna-na-futbolista/

Адвокати разкриват мръсните тайни на холивудските разводи (2)

Звездната двойка Тайгър Уудс и Елин Нордегрен се разпадна през 2010 година след шумния се*с скандал, в който се натресе знаменитият голфър.

Гай Ричи си тръгнал от Мадона свободен, макар и само с 80 милиона долара

Гай Ричи си тръгнал от Мадона свободен, макар и само с 80 милиона долара

Тайгър подви опашка пред шведската топ манекенка и се съгласи на отстъпки по брачния договор, след което наля в сметките на Елин над 100 милиона долара. Той обаче си издейства бившата му съпруга да спазва едно условие – никога да не коментира в медиите каквото и да било, свързано с брака им.

Женитбата на Мадона за Гай Ричи приличаше повече на бизнес-проект, при който се сливат крупни корпорации. Така при развода имаше много нещо за разделяне, ехидничат от www.eg.ru. Говореше се, че Мадона е кръшнала от правия път и това дава право на Ричи да претендира за половината от нейното 500-милионно състояние. Накрая Гай си тръгнал само с 80 милиона долара – но не бил нещастен. Нали получил в крайна сметка свободата си!

Разводът на Пол Макартни и Хедър Милс на времето вдигна доста шум. Хедър поиска от Макартни 250 милиона долара, за да може да поддържа обичайния си стандарт на живот. Самата тя признавала, че на година троши 80 000 долара за вино, а за хубава ваканция й трябва милион. Ако не беше така алчна, можеше да получи повече – но си тръгна само с 49 милиона, коментират адвокати.

Бракът на Дениз Ричардс с Чарли Шейн е черно място в живота й. След четири години заедно актьорите се разведоха през 2006-а. Дениз хвърли много сили да получи опеката над двете им дъщери – и го постигна, доказвайки какво животно е Чарли с неговите увлечения по хазарт, алкохол, наркотици и проститутки.

По-късно Дениз пое опеката и над зарязаните синове на Чарли от последния му брак с актрисата Брук Мюлер. Майката на двете момчета в момента се лекува в клиника за наркомани.

Source Article from http://kliuki.bg/290827/advokati-razkrivat-mrasnite-taini-na-holivudskite-razvodi-2/

Адвокати разкриват мръсните тайни на холивудските разводи (1)

Ако се вярва на статистиката – шест от всеки десет брака в Холивуд завършват с развод. Раздялата на звездите преминава различно: някои вдигат страхотни скандали и заливат с кал доскорошните си най-любими половинки. Други тръгват тихо всеки по своя път, запазвайки личните проблеми за себе си.

Брад Пит и Дженифър Анистън преди Анджелина

Брад Пит и Дженифър Анистън преди Анджелина

При всички варианти обаче животът на звездите човърка любопитството на поклонници и опоненти и много съкровени подробности се вадят на светло, дори знаменитостите да не го желаят.

Години след драматичните събития в живота на едно или друго семейство адвокатите започват да дърдорят, понякога небивалици – и това привлича отново вниманието към нашумелите имена. Нерядко това е трик – защото славата е преходна и едва ли някой може да бъде на върха през целия си живот.

Брад Пит и Дженифър Анистън се разведоха през 2005 година, припомнят от www.eg.ru . Причина за развода стана романът на холивудския хубавец с филмовата му партньорка Анджелина Джоли в “Мистър и мисис Смит”. Дженифър получи фамилната къща в Холивуд за 29 милиона долара. Брад Пит пък излезе от брака с контролния пакет акции от съвместната им продуцентска компания – за 50 милиона долара. Като се вземе предвид измяната на Брад, бракът с Анистън е приключил доста спокойно, коментира адвокатът Раул Фелдер. Дженифър е можела да измъкне и повече пари – в крайна сметка се е задоволила само със старата къща, за чийто ремонт постоянно трябват купчини пари.

Сандра Бълок и Джеси Джеймс прекараха заедно пет години и се разведоха през 2010-а също заради изневяра. Съпругът на Сандра, въпреки славата си на напорист мъжага, при развода приел всички условия на звездата от “Мрежа”. Очевидно неверният съпруг е бил измъчван от чувство за вина, защото не предявил никакви претенции за нищо – просто си тръгнал с наведена глава.

(Следва)

Source Article from http://kliuki.bg/290824/advokati-razkrivat-mrasnite-taini-na-holivudskite-razvodi-1/