Monthly Archives: August 2013

Ванеса Паради по бикини – само кожа и кости!

Докато някои звезди се мъчат всячески да топят килограми, други биха могли да му отпуснат края и да се позакръглят. Ванеса Паради е от втората група!

Няма вече нищо момичешко в 40-годишната Ванеса Паради

Няма вече нищо момичешко в 40-годишната Ванеса Паради

Бившата на Джони Деп винаги е впечатлявала феновете с момичешката си фигура. Но днес – вече на 40 и след болезнената раздяла с Деп, този момичешки силует е повече плашещ. Паради стряска с костите, които се очертават и стърчат грозно под кожата й, пише www.eg.ru.

Докато Джони Деп се развява из Америка с последната си тръпка Амбър Хърт, Ванеса кара лятото на Френската Ривиера с децата си и приятели. В един от ваканционните дни са я уловили и папараците, които са нащракали безброй кадри с Ванеса по бикини

Ребрата на Ванеса се броят под извършавялата плът

Ребрата на Ванеса се броят под измършавялата плът

. Като че ли някой е отрязал с ножица енергията на това все още стройно тяло: Ванеса играе във водата и крачи бързо по пясъка, но всяко нейно движение е само привидно весело. Има нещо много тъжно в мършавата й фигура.

Ванеса не крие, че раздялата й е подействала опустошително. В неотдавнашно свое интервю тя коментира максимата, че за любовта трябва да се работи, трябва да се бориш. Според нея това са измислици: нужно е единствено желанието да останеш с един човек. А ако нещата не вървят – не си струва да се опитваш да ги спасиш. Любовта не е вълшебна приказка: в любовта не трябва да бягаш от конфликти, скандали и раздели.

Source Article from http://kliuki.bg/291686/vanesa-paradi-po-bikini-samo-koja-i-kosti/

Албена и Максим пред развод

Властна свекърва проваля брака им

Властната майка на олимпийския шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки е напът да провали брака на сина си – пише „Уикенд”. Старата рускиня открито ненавиждала Албена и навивала чедото си да я зареже – отбелязва изданието.
Рашел Моисеевна Стависка постоянно се бъркала в отношенията им и се опитвала да убеди Албена и Максим, че за тях ще е най-добре да живеят в Москва.

Албена Максим

Връзката на Албена и Максим се разпада

Албена Денкова приела решението на своята свекърва драматично, защото не можела да си представи, че напуска родината си и се установява да живее в чужбина. Фигуристката била силно привързана към по-малката си сестра Ина и искала да остане в България.
Старата рускиня се месила и във възпитанието на сина на Албена и Максим – Даниел. Тя смятала, че ако детето остане в България, ще забрави руския език, а това няма да е добре за него. Албена вече психически не издържала на вмешателствата на свекърва си, а Максим пък не вземал категорично страна. Това подлагало бракът им на изпитание – научаваме от изданието.

Source Article from http://kliuki.bg/291681/albena-i-maksim-pred-razvod/

Деян и Радина фенове на кърската любов

Актьорът люби гаджето си в житата

Където ги връхлетят хормоните, там се отдават един на друг Деян Донков и Радина Кърджилова. Скандалните актьори, чиято любов преминава през бурни перипетии на ревност и сълзи, се награбили насред житна нива – пише „Уикенд”.
Ищахът ги треснал наскоро на път за Видин – родния град на Донков. Докато шофирал между избуялите жита, Деян отбил по черен път.

Радина Кърджилова

Радина и Деян се забавляват на къра

„В първия миг се уплаших, защото не знаех какво му е щукнало на Деян, какъвто си е луд” – разказвала случката на свои колежки Радина Кърджилова. Оказало се, че Донков нито смята да я отвлича, нито да я шамари за пореден път, а да я обладае под открито небе насред къра.
Актьорът спрял миникупъра си някъде измежду житните ниви на място с чиста пръст като кръгло легло.

„И там се забавлявахме сред природата. Голи! Люби ме толкова страстно…” – допълнила с премрежен поглед срамежливата актриса.

Source Article from http://kliuki.bg/291674/deyan-i-radina-fenove-na-karskata-lyubov/

Новата приятелка на Орлин Павлов пада малко грозновата

Певецът прежали Яна Акимова, вече люби друга танцьорка

Макар дълго време да отричаше раздялата си с Яна Акимова, Орлин Павлов се появи най-сетне с ново гадже. То е малко грозновато, но певецът пък си я харесва, което е най-важното.
Настоящата му изгора е по-млада от бившата, която му сложи рога с бизнесмена Петко Димитров. Е, и по-закръглена, но това също е друга тема.

Orlin-Pavlov-i-novo-gadje-11Двойката бе изловена на паркинга на крайбрежно заведение в Лозенец – пише „Уикенд”. Изпълнителят имаше служебни ангажименти на морето и за да съчетае полезното с приятното, бе взел със себе си половинката си.
Хора от компанията на певеца издават, че той вече е запознал новата си изгора с някои от приятелите си. Аверите си уверил, че окончателно е прежалил и прокудил от мислите си Яна.
След като 4-годишната му връзка със зеленооката красавица се разпадна, Орлин Павлов изпадна в дълбока депресия – припомня изданието.
Според клюките новото гадже на певеца също кърши снага за пари, но не се знае в какво се е специализирала – в латино или ориенталски танци, отбелязва изданието.

Орлин Павлов

Орлин и Яна от времето, когато бяха заедно

Source Article from http://kliuki.bg/291669/novata-priyatelka-na-orlin-pavlov-pada-malko-groznovata/

Хванаха Преслава с уред за самотни дами

Охраната на Георги Първанов изловила певицата с уреда за самозадоволяване

Случката с двугодишна давност се разиграла в часовете преди благотворителния концерт „Българската Коледа”, който се провежда ежегодно под патронажа на държавния глава – пише „Уикенд”. Певицата от Добрич била сред рояка от популярни звезди, изпълнители и артисти, ангажирани с инициативата. Заради присъствието на тогавашния първи човек на републиката проявата била прецизно дирижирана от охранителите от НСО, отговорни за сигурността на Гоце.

Преслава

Преслава забравила да си прочисти чантата

Охранителите проверявали артистите и останали изумени, след като в чантата на Преслава открили вибратор. „Ох, подарък ми е от колежки! Направиха си майтап” – опитала да излезе от конфузната ситуация певицата, чието лице станало огън червено.
Дълго време след това гардовете одумвали палавата Преслава, че е тръгнала с вибратор на среща с президента – отбелязва изданието.

Source Article from http://kliuki.bg/291666/hvanaha-preslava-s-ured-za-samotni-dami/

Хакер плацика Русата Златка

Плеймейтката Златка Райкова стана жертва на женско отмъщение

Скандалната в миналото Златка Райкова за пореден път стана жертва на хакери в интернет – пише „България днес”. Русата фурия разбуни духовете с гореща снимка във Фейсбук, показваща голите й форми, полупотопени във вода. Кадърът е придружен с кратък коментар: „Ох, малко се понамокрих”.

Русата Златка

Златка Райкова вече избягва медийния фокус

Всъщност това е поредният фалшив профил на блондинката. Снимката не е качена от Русата Златка, нито пък тя е автор на коментара. Мадамата веднага е докладвала на администраторите за случилото се. Самата блондинка подозира, че това е добре подготвено женско отмъщение срещу нея.
Златка Райкова от години се кротнала. Тя не крие връзката си с бандита Камен Балбузанов-Куката, който дори бе арестуван в леглото й за разпространение на наркотици. Той обаче има законна жена в Плевен – отбелязва изданието.

Дали това са формита на Златка?

Дали това са формите на Златка?

Source Article from http://kliuki.bg/291657/haker-placika-rusata-zlatka/

Мая и Мария Илиеви сестри?

Има поразителна прилика между певицата Мария Илиева и вдовицата на Жоро Илиев – Мая

„България днес” разпространи шокиращата вест, че има възможност Мая Илиева и Мария Илиева да са сестри. Е, двете красавици не са роднини, но помежду им започва да се забелязва все по-мощна прилика – отбелязва изданието.
И двете дами не са от стеснителните, но мразят да говорят за личния си живот и упорито крията любовните си авантюри – пише таблоидът. И Мая и Мария поддържат висока класа и имат солидно самочувствие. Две жени, които дори да изпадат в характерни за нежния пол драми, капризи и истерии, умело ги спестяват на обществото.

Мая Илиева

Мая сякаш е по-голямата сестра на Мария

Но дотук с приличите в характерите – на физическо ниво фаталните дами също имат доста допирни точки. Високото, открито интелигентно чело у тях не може да бъде пренебрегнато, колкото и да пускат бретони и да слагат шапки. Веждите им имат еднаква форма, равномерно изтъняващи към края и завършващи с лека чупка.
В очите Мая и Мария също си приличат, особено когато се нагримират с дебела очна линия, продължаваща към слепоочието по египетски маниер.
Гърдите и на двете са точния размер – достатъчно малки, за да са стегнати, и достатъчно големи, за да привличат мъжките погледи – отбелязва изданието.

Мария Илиева

Мария поразително прилича на Мая Илиева

Source Article from http://kliuki.bg/291652/maya-i-mariya-ilievi-sestri/

Шон Конъри ОГЛУПЯВА прогресивно – Алцхаймер!

83-годишният Шон Конъри развива симптоматика на Алцхаймер и понякога забравя, че е бил актьор.

Шот Конъри забравя кой е и какви роли е направил в киното

Шон Конъри забравя кой е и какви роли е направил в киното

Възрастта не щади дори мъжкар като Конъри, който направи незабравими роли в киното и ще бъде запомнен като Джеймд Бонд и като основен персонаж от “Шотландски боец”, пише www.eg.ru. Пропаданията на паметта му зачестяват и е ясно, че актьорът е болен от Алцхаймер. Близки приятели на семейството му разказват, че понякога Шон не помни кой е и с какво се е занимавал цял живот. Съпругата му се страхува, че при някоя от самотните си разходки той ще се изгуби, и затова избягва да го пуска сам извън дома им. Всеки път, когато той не си е у дома и звъни телефонът, тя очаква, че се обаждат или от болницата, или от полицията.

Тази тревожна и тъжна информация обаче се опровергава от други приятели на Шон Конъри. Според тях нещата не стоят толкова зле и старото момче още е във форма. За половин век в киното Конъри се е снимал в повече от 70 филма. Той има в колекцията си награди и най-високото отличие за човек от неговото поприще – Оскар, присъден за ролята на полицая Джим Малоун в драмата “Недосегаемите”.

Болестта на Алцхаймер се превръща в един от сериозните проблеми на застаряващото човечество. От това заболяване страдаха президентът на САЩ Роналд Рейгън, ирландската писателка Айрис Мърдок, бившият премиер-министър на Великобритания Маргарет Тачър, актьорите Питър Фалк и Ани Жирардо. Болестта не щади нито богатите, нито световноизвестните.

Source Article from http://kliuki.bg/291646/shon-konari-oglupyava-progresivno-alchaimer/

Фенове към Мария: Махай силикона!

Фенове на Мара Отварачката я призоваха публично да махне силикона в устните си

Почитателки изпратиха снимки на личната поща на Мария, за да си припомни как е изглеждала на 18 години. Още незавършила училище, тя се явява на кастинг в комплекс „Приказките” край Харманли – припомня „България днес”.
От 2000 г. досега Мара Отварачката има няколко пластични корекции, като най-видими са те на гърдите и устните – отбелязва изданието.

Мара Отварачката

Мария преди и след силикона

Джуклестата певица е загубила част от естествения си чар, като си е сложила няколко кубика силикон в устата – убедени са феновете й. Само пред най-близките си приятели Мария е споделяла, че силиконът в устните й е бил грешка. Официално тя твърди, че така се харесва, макар устните й да наподобяват кокоше дупе.
Напоследък Мария била бясна на колежката си Малина. Повод за това е стар слух, който засяга приятеля й Християн Гущеров. Според клюката, когато разбрала за връзката им, Малина написала на бизнесмена есемес с текст: „Гущерче, само не и с тази!” Естествено, Малина отрича това и до ден днешен.

Source Article from http://kliuki.bg/291643/fenove-kam-mariya-mahai-silikona/

След изневярата на Тачо Милянкова утешава Калканджиева

Жени Калканджиева се скри при приятелката си

Преди седмица шефката на „Визаж” научи за серийните изневери на 10 години по-младия си благоверен. Щом разбра какви ги върши Тачо, Жени Калканджиева начаса заяви, че ще подаде молба за развод.

Евгения Калканджиева

Калканджиева и Милянкова са близки приятелки от години

Макар да минава за „желязната лейди” в модните среди, Жени е съсипана от раздялата – издават близките й. Според „България днес” проблемите между нея и съпруга й започнали още преди месеци и достигнали кулминация по време на участието й в риалитито „Къртицата”. Видимо подпийнала, Калканджиева нарече съквартирантката си в шоуто Марина „селска пръчка”. В телефонен разговор съпругът на Жени не скри, че се срамува от нея заради пиянските й изцепки.
Дори и в най-трудните моменти обаче Жени Калканджиева не е подозирала, че ще се стигне до развод. Още по-малко е предполагала за тайния любовен живот на Тачо с млада манекенка на име Зорница.
След като решава да сложи край на брака си, Жени Калканджиева отива първо при приятелката си Ирена Милянкова. Именно Калканджиева бе до Ирена при ареста на съпруга й Росен Чолов – припомня изданието.

Source Article from http://kliuki.bg/291639/sled-iznevyarata-na-tacho-milyankova-uteshava-kalkandjieva/