Страшна мъка: Убиецът Максим Стависки почерни Албена Денкова!

Максим Стависки почерни живота на Албена Денкова!

Убиецът Максим Стависки, срещу когото скочи болшинството от българския народ, не се стресна след адската катастрофа, в която уби младо момче и остави инвалид девойката Мануела Горсова. Напротив – Максим Стависки почерни живота и на собствената си половинка Албена Денкова.

Двамата имат 3-годишно момченце, което е обречено да живее с нещастна родителка и безотговорен татко. Оказа се, че към днешна дата отношенията между Максим Стависки и Албена Денкова са се превърнали в пълен кошмар.

Максим Стависки

Максим Стависки се държи като животно с Албена Денкова

Фигуристът не само показно изневерява и унижава Албена Денкова с актрисата Екатерина Шпиц, но вгорчава живота й с непрестанните си пиянски изцепки. Вкъщи Максим Стависки приличал на подивяло животно – постоянно се заяждал с Албена Денкова и й вдигал луди скандали за най-дребните неща.

„Албена не спира да плаче, защото въпреки всичко още много обича Максим Стависки. Тя беше най-голямата му и единствена опора след страшната катастрофа, за която единственият виновен бе той. Но саможертвата и любовта й явно не са достатъчни за самозабравилия се Максим. Тормозът, който нанася почти ежедневно на Албена, е огромен и приятелите им се чудят защо още е с него, а не си стегне куфарите и да го напусне най-сетне“, коментират близки до шампионската двойка Максим Стависки и Албена Денкова.

Единственото разнообразие и спокойствие в живота на Албена Денкова било времето, прекарано със сина й, както и участието й в шоуто „Денсинг старс“. Противно на общото мнение на българите за Максим Стависки, Албена Денкова е много харесвана и подкрепяна от зрителите.

„Това също може да е причина за бруталното отношение на Максим Стависки към нея. Той усеща непоносимостта на много от българите, които обаче симпатизират искрено и се радват на Албена Денкова. Но единственият виновник си е само той и никой друг. Няма защо Албена да плаче и страда заради него“, категорични са близки до Максим Стависки и половинката му.


Source Article from http://www.kliuki.bg/316446/strashna-maka-ubiecat-maksim-staviski-pocherni-albena-denkova/