Вижте прелестната Мис Бургас на абитуриентски бал /СНИМКИ/

Яна Георгиева продължава до доказва, че е сред най-красивите Мис Бургас, които са носели някога тази корона! Хубавицата се появи на абитуриентски бал, където отново събра погледите!

Уникално красивата Мис Бургас 2012 чества абитуриентски бал и тази година, макар да е вече завършила своето средно образование. Тя се появи в синя дълга рокля, която очарова присъстващите. Яна Георгиева е завършила Търговската гимназия в родния си Бургас и не пропусна и тази година да уважи завършващите. Kliuki.bg ви дава шанса да се насладите на младата девойка, която отпразнува един невероятен абитуриентски бал.

Мис Бургас 2012 на абитуриентски бал 2014

Мис Бургас 2012 на абитуриентски бал 2014

Яна Георгиева е само на 20 години, но вече има зад гърба си много престижна титла като тази от „Мис Бургас„. Преди 2 години, когато е едва на 18 години, тя триумфира като най-красива в родния си град в конкуренцията на жени между 18 и 30 години, което е наистина страхотно постижение.

Уникалната красавица Яна Георгиева

Уникалната красавица Яна Георгиева

Красивата девойка продължава да се развива в областта на модата, както предполага всяка една Мис у нас и по света. Тя работи като фотомодел в Бургас, но не е загърбила образованието си и в момента следва висше в Икономически университет – Варна.

Яна и семейството й

Яна и семейството й

Qna2

Още една красива дама до Мис Бургас 2012

Още една красива дама до Мис Бургас 2012

Хубавицата се готви за абитуриентски бал

Хубавицата се готви за абитуриентски бал

Интересното е, че Мис Бургас 2012 към момента не е обвързана, но с такава визия едва ли това ще остане още дълго така.


Source Article from http://www.kliuki.bg/316470/vijte-prelestnata-mis-burgas-na-abiturientski-bal/