Мая и Мария Илиеви сестри?

Има поразителна прилика между певицата Мария Илиева и вдовицата на Жоро Илиев – Мая

„България днес” разпространи шокиращата вест, че има възможност Мая Илиева и Мария Илиева да са сестри. Е, двете красавици не са роднини, но помежду им започва да се забелязва все по-мощна прилика – отбелязва изданието.
И двете дами не са от стеснителните, но мразят да говорят за личния си живот и упорито крията любовните си авантюри – пише таблоидът. И Мая и Мария поддържат висока класа и имат солидно самочувствие. Две жени, които дори да изпадат в характерни за нежния пол драми, капризи и истерии, умело ги спестяват на обществото.

Мая Илиева

Мая сякаш е по-голямата сестра на Мария

Но дотук с приличите в характерите – на физическо ниво фаталните дами също имат доста допирни точки. Високото, открито интелигентно чело у тях не може да бъде пренебрегнато, колкото и да пускат бретони и да слагат шапки. Веждите им имат еднаква форма, равномерно изтъняващи към края и завършващи с лека чупка.
В очите Мая и Мария също си приличат, особено когато се нагримират с дебела очна линия, продължаваща към слепоочието по египетски маниер.
Гърдите и на двете са точния размер – достатъчно малки, за да са стегнати, и достатъчно големи, за да привличат мъжките погледи – отбелязва изданието.

Мария Илиева

Мария поразително прилича на Мая Илиева

Source Article from http://kliuki.bg/291652/maya-i-mariya-ilievi-sestri/