Новата приятелка на Орлин Павлов пада малко грозновата

Певецът прежали Яна Акимова, вече люби друга танцьорка

Макар дълго време да отричаше раздялата си с Яна Акимова, Орлин Павлов се появи най-сетне с ново гадже. То е малко грозновато, но певецът пък си я харесва, което е най-важното.
Настоящата му изгора е по-млада от бившата, която му сложи рога с бизнесмена Петко Димитров. Е, и по-закръглена, но това също е друга тема.

Orlin-Pavlov-i-novo-gadje-11Двойката бе изловена на паркинга на крайбрежно заведение в Лозенец – пише „Уикенд”. Изпълнителят имаше служебни ангажименти на морето и за да съчетае полезното с приятното, бе взел със себе си половинката си.
Хора от компанията на певеца издават, че той вече е запознал новата си изгора с някои от приятелите си. Аверите си уверил, че окончателно е прежалил и прокудил от мислите си Яна.
След като 4-годишната му връзка със зеленооката красавица се разпадна, Орлин Павлов изпадна в дълбока депресия – припомня изданието.
Според клюките новото гадже на певеца също кърши снага за пари, но не се знае в какво се е специализирала – в латино или ориенталски танци, отбелязва изданието.

Орлин Павлов

Орлин и Яна от времето, когато бяха заедно

Source Article from http://kliuki.bg/291669/novata-priyatelka-na-orlin-pavlov-pada-malko-groznovata/