Ванеса Паради по бикини – само кожа и кости!

Докато някои звезди се мъчат всячески да топят килограми, други биха могли да му отпуснат края и да се позакръглят. Ванеса Паради е от втората група!

Няма вече нищо момичешко в 40-годишната Ванеса Паради

Няма вече нищо момичешко в 40-годишната Ванеса Паради

Бившата на Джони Деп винаги е впечатлявала феновете с момичешката си фигура. Но днес – вече на 40 и след болезнената раздяла с Деп, този момичешки силует е повече плашещ. Паради стряска с костите, които се очертават и стърчат грозно под кожата й, пише www.eg.ru.

Докато Джони Деп се развява из Америка с последната си тръпка Амбър Хърт, Ванеса кара лятото на Френската Ривиера с децата си и приятели. В един от ваканционните дни са я уловили и папараците, които са нащракали безброй кадри с Ванеса по бикини

Ребрата на Ванеса се броят под извършавялата плът

Ребрата на Ванеса се броят под измършавялата плът

. Като че ли някой е отрязал с ножица енергията на това все още стройно тяло: Ванеса играе във водата и крачи бързо по пясъка, но всяко нейно движение е само привидно весело. Има нещо много тъжно в мършавата й фигура.

Ванеса не крие, че раздялата й е подействала опустошително. В неотдавнашно свое интервю тя коментира максимата, че за любовта трябва да се работи, трябва да се бориш. Според нея това са измислици: нужно е единствено желанието да останеш с един човек. А ако нещата не вървят – не си струва да се опитваш да ги спасиш. Любовта не е вълшебна приказка: в любовта не трябва да бягаш от конфликти, скандали и раздели.

Source Article from http://kliuki.bg/291686/vanesa-paradi-po-bikini-samo-koja-i-kosti/