Като приказка: Тези снимки на семейство Божинови взривиха мрежата!

Семейство Божинови изглеждат и се обичат един друг също като в приказка!

Напук на злите езици и завистниците, които не могат да се примирят с щастието на семейство Божинови, то прелестната Николета Лозанова, съпругът й Валери Божинов и малката принцеса Никол живеят като в приказка. Приказка, която обаче не е свързана само със завидно материално положение, а най-вече с разбирателство и любов.

семейство Божинови

Тази снимка е от днес сутринта – семейство Божинови се събуждат с целувка

Обичта и щастието на семейство Божинови личи ясно от всичките снимки, на които Николета Лозанова, Валери Божинов и сладката Никол са заедно. А последната импровизирана фотосесия, която предизвика истински взрив в медийното пространство, е от почивката на семейство Божинови в невероятния Абу Даби, излъчени в предаването „Поверително от NL“ тази събота, пише Хотарена.нет.

Дали красивата Николета Лозанова е заклета фенка на култовата героиня Кари Брадшоу от „Сексът и градът“ не е ясно, но е факт, че семейство Божинови отседна в хотела в Абу Даби, в който са заснети една част от снимките към телевизионния сериал. Излишно е да споменаваме за лукса, царящ навсякъде в хотела. Но по-важни от него са лицата на семейство Божинови, които буквално сияят от щастие.

Валери и Никол - няма по-голяма обич

Валери и Никол – няма по-голяма обич

Очарователни са!

Очарователни са!

Предполагаме, че самата Николета Лозанова е влязла в ролята на фотограф и е заснела кадрите, в които татко Валери Божинов и малката кукла Никол Божинова са се гушнали в басейна, радвайки очите на останалите посетители на мястото.

Малка модна икона - сладката Никол

Малка модна икона – сладката Никол

Не е ли най-прекрасното фъстъче на света?!

Не е ли най-прекрасното фъстъче на света?!

Никол Божинова още от мъничка може да се похвали със стилен вкус към облеклото си, „виновник“ за което, разбира се, е грижовната й майка Николета Лозанова. Ако съдим по естетическите навици на НиЛо, няма как да предположим друго, освен че малката сладкишка ще наследи тези качества от нея като порасне.

Ех, колко ми е хубаво в Абу Дабиии...

Ех, колко ми е хубаво в Абу Дабиии…

Най-важното обаче е, че Николета Лозанова, Валери Божинов и сладката Никол умеят да се забавляват чисто и по детски, където и да се намират. Може би затова и личицето на малкото момиченце е винаги усмихнато, а с игрите покрай нея няма как Николета и Валери да остареят скоро.

Насладете се и вие на прекрасното семейство Божинови!


Source Article from http://www.kliuki.bg/318399/tezi-snimki-na-semeistvo-bojinovi-vzriviha-mrejata/