Тузари: Вижте грандиозното тържество за ЧРД на сина на Галена!

Галена и любимият й Галин организираха приказно тържество в чест на малкия Стефчо!

Поп фолк чаровницата Галена вчера спокойно можеше да се нарече най-щастливата жена на света. Защото обожаваният й син Стефчо имаше рожден ден. Галена и половинката й Галин направиха и невъзможното, за да се чувства детето им на 7-то небе от радост и да прекара уникални моменти заедно със семейството и приятелите си.

Малкият Стефчо бе принцът на тържеството, а мама и татко го затрупаха с подаръци. Тортата на наследника на Галена и Галин беше несбъдната мечта за много малки дечица, но пък нали затова фамилията разполага със завидни средства – ако не ги пръска по детето си, за кого тогава?!

Галена

Галена и Галин вдигнаха пищно тържество за сина си

В този ден Галена бе отложила всичките си ангажименти, за да се отдаде изцяло на сладкия Стефчо, а с Галин направиха специален колаж за рождения ден на момченцето. Макар че коментарите под снимката с колажа бяха доста разнородни и противоречиви.

На самия колаж Галена и Галин поставиха лика на сина си в центъра на голяма звезда, което се хареса на едни, но се видя леко префърцунено и преекспонирано за други. „Колкото и да обичаш детето си, а всеки нормален родител обожава своето, не бива да го глезиш толкова от рано. Възпитанието е най-важно до седмата година и още тогава малкото човече трябва да се научи, че не целият свят се върти около него. Все пак Стефчо е и момченце – възпитавайте го като мъж!“, изказаха мнението си няколко от потребителите във Фейсбук.

Галена и малкият Стефчо

Галена и малкият Стефчо

Галена обаче най-вероятно изобщо не е отразила съветите на околните, защото в мига, в който малкият Стефчо е духнал свещичките на тортата си, очите на майка му се премрежили от сълзи.

Щастливият рожденик

Щастливият рожденик

Колажът, който предизвика доста коментари

Колажът, който предизвика доста коментари

„Ти си нашето слънчице. Бъди здрав като диамант и неземно щастлив и обичан винаги“, пожелаха му Галена и Галин. А вафленият бос съчета добрите пожелания към сина си с такава солидна сума за тържеството, за която повечето от българите ще трябва да работят не по-малко от година. Но, всеки според чергата си – тази на Галена и Галин определено е доста внушителна.


Source Article from http://www.kliuki.bg/318413/tuzari-vijte-grandioznoto-tarjestvo-za-chrd-na-sina-na-galena/