Валери Божинов стана за смях! ВИЖТЕ ФОТО

Футболистът обра много подигравки

Валери Божинов се появи с облекло, което предизвика буен смях. Футболистът бе облякъл горнище на сиви нежни пеперуди. И не само това- качулката на горнището цялата блести, облепена с изкуствени диаманти, пишат от Хот Арена. Снимката на футболиста бе посрещната със смях.

Феновете се подиграваха на Валери и се смяха от сърце. “Какво му става на този, май е обърнал резбата!”, пишат хората в интернет пространството. Преди няколко седмици се появиха слухове, че Валери Божинов наистина си пада по мъже и точно това е причината за раздялата между футболиста и Николета Лозанова.

Стана за смях!

Стана за смях!

Според мълвите Ни Ло хванала Валери, че си пада по мъже и му била шута. Естествено тези слухове бяха отречени. Но като гледаме горнището на футболиста, започваме да се чудим дали няма капка истина в мълвите за резбата на футболиста.

“В какво си се облякъл бе Валери, да не си взел нещо от гардероба на Николета погрешка? Никой мъж, който има себеуважение не би облякъл подобна блузка!”, “Боже, дори обратните не биха носили подобно горнище, според мен нещо му трака в главата на Божинов.”, пишат интернет потребителите. Наистина Валери си заслужава подигравките, но пък кога ли му е пукало какво говорят за него?

Source Article from http://kliuki.bg/292324/valeri-bojinov-stana-za-smyah-vijte-foto/