Камелия отново показа ТЯЛО! СНИМКИ

Поп фолк дивата отново се бе облякла оскъдно

Камелия зарадва мъжката част от почитателите си, пишат от Хот Арена. Поп фолк изпълнителката се появи на последното си участие облечена изключително оскъдно. Камелия винаги без срам показва части от тялото си и дори годините не могат да спрат певицата.

Въпреки възрастта си, Камелия има тяло, на което биха завидели значително по-млади дами. Певицата поддържа тялото си стегнато и при всяка възможност показва хубавите си форми. Най-голямата гордост на Камелия са стегнатите й задни части. Певицата удостои с гледката феновете си на последното си участие в столицата.

Опа!

Опа!

Камелия бе облякла туника, която по-скоро приличаше на ризка. Дрехата едва покриваше трибуквието на поп фолк изпълнителката. Но тя реши още повече да провокира феновете и леко повдигна късата туника, за да й се видят задните части. Мъжете, присъстващи на шоуто, облещиха очи, а дамите завидяха на стегнатото “д” на певицата.

Камелия показа тяло

Камелия показа тяло

“Камелия винаги е имала супер тяло и не се срамува да го показва. Горда е от себе си и има защо. Въпреки, че е на години, изглежда в пъти по-добре от младите момичета!”, “Страхотни крака и задни части има Ками, защо да не ги показва! Мъжете полудяват по тялото й, пък и тя не се срамува!”, коментираха почитателите на поп фолк дивата.

Source Article from http://kliuki.bg/292328/kameliya-otnovo-pokaza-tyalo-snimki/