Лияна: Всичко е по сценарий!

Поп фолк певицата се върти около Тервел, защото така й е казано

Зрителите на “ВИП Брадър” са настроени срещу Лияна. Повечето от тях смятат, че поп фолк певицата не е нищо друго освен жадна за внимание мъжемелачка, която не се спира пред нищо само и само да завърти главите на мъжете.

Певицата уж е в Къщата, където тя и съквартирантите са откъснати от света, но на официалната страница на Лияна във Фейсбук се появи пост, който предизвика доста коментари, пишат колеги от клюки.нет “Вие, зрителите на ВИП Брадър, трябва да гледате на случващото се като на един предварително написан сценарий!”, пише в профила на поп фолк изпълнителката.

Лияна играе по сценарий

Лияна играе по сценарий

Явно поста е дело на някой админ на страницата на Лияна. Няма начин самата певица да е автор на написаното, тъй като тя е в Къщата, където няма достъп до социалните мрежи. Изглежда интернет потребители са налазили страницата на певицата и споделят своите неласкателни мнения за нея.

Админ-ите сигурно искат да спасят по някакъв начин репутацията на Лияна и затова са публикували тези думи. Но вече е късно, всички разбраха що за стока е певицата. Тя без задръжки флиртува с мъжете и се забърка в любовен триъгълник. Какво ли още ще направи певицата до края на шоуто?

Source Article from http://kliuki.bg/292351/liyana-vsichko-e-po-scenarii/