Любо от “Те” преживя истински КОШМАР! ВИЖТЕ

Възмутеният певец все още не може да повярва, че му се случи подобно нещо

Любо Киров бе подложен на истински мъчения. Певецът се съгласил на участие в пиано бар Арбат. Оказало се, че заведението няма нищо общо с типичните пиано барове, където обикновено ходят културни хора, искащи да слушат кадърни изпълнители, пишат от Лайф Стайл.

Фенка на Любо разказва какво се е случило във въпросното заведение. Певецът за първи път се появявал на сцената на този пиано бар. Публиката не била обичайната. Освен феновете на изпълнителя, в заведението се подвизавали момичета, с типично чалгарско поведение и няколко мутренски изглеждащи момчета.

Любо се оказа на неподходящото място

Любо се оказа на неподходящото място

Преди да дойде ред на Любо в заведението кънтяла звучна чалга. А когато певецът започнал да пее, успял да изкара едва две, три песни преди да спре и да съобщи: “Тука едни момченца явно са объркали заведението. Ръчкат ме в ребрата и се опитват да ми бъркат отзад. Явно са се объркали и не са дошли за моята музика.  Опа… не, не, чакайте че дойдоха, за да ми кажат, че ще ме бият. Това да не ви е 95-та година?!”.

Това били думите на певеца, който след това заедно с феновете си напуснал “пиано бара”. После Любо изрази възмущението си в социалната мрежа и помоли почитателите си да се стъпват в повече в подобни заведения.

Source Article from http://kliuki.bg/292354/lyubo-ot-te-prejivya-istinski-koshmar-vijte/