Тервел Пулев за Лияна: Козата си го проси!

Боксьорът яко ревнува поп фолк певицата

Тервел Пулев отново обиди Лияна, а тя се направи, че не е разбрала, пишат от Хот Арена. В късен епизод на „ВИП Брадър“ Лияна отново показа на какво е способна. Поп фолк певицата по вскякъв начин се опитва да накара Мариан и Тервел да й обърнат внимание.

Снощи тя изхленчи, че много я боли гърбът и има нужда от масаж. Певицата се въртя в кревата и мрънкаше колко й е неудобно. Мариан се подаде на шашмата и си предложи услугите. Цялата ситуация обаче се разигра пред очите на Тервел Пулев, който явно изревнува поп фолк певицата и започна да сипе уж “шеги” по Лияна и Мариан.

Лияна пак си изпроси масаж

Лияна пак си изпроси масаж

„Козата си сака пръч!“ нападна Лияна боксьорът. Тя пък се направи на ударена и реши да не му обръща внимание. След малко обаче като послушна женица се засели на леглото на Пулев и попита какво й е казал преди малко, тъй като тя чула, че щял да я оправи с пръчка. Тервел се захили и отговори, че ще я оправи само кожената пръчка.

Певицата замлъкна и пак се направи, че не разбира. “Сериозно, някои да е очаквал тази да блесне с нещо друго? Тя други умения няма.”, питат се зрителите на риалитито.


Source Article from http://kliuki.bg/292357/tervel-pulev-za-liyana-kozata-si-go-prosi/