ШОК! Какво се е случило с Емилия!?! ФОТО

Ужасяваща снимка на певицата обикаля из интернет пространството

Появи се снимка от последното участие на поп фолк дивата Емилия. На фотото се вижда вратът на пайнерката, който е почти син, пишат от Хот Арена. На момента се появиха спекулации защо шията на поп фолк певицата е в този неприятен синкав отенък.

Заговори се, че някой явно е душил изпълнителката на “Ако си звезда”. Под някой се разбира половинката на певицата Коко Динев. Емилия яростно отричаше за побоя, тя се кълнеше, че Динев не й е посягал, но пък близки до певицата твърдяха, че бизнесменът редовно употребявал физическо насилие над Емилия.

Какво е това на врата на Емилия

Какво е това на врата на Емилия

Сега последното фото на поп фолк дивата предизвика коментари, че Коко Динев отново е тормозил физически половинката си. По врата на певицата се виждат синини и белези. И ако това наистина са синкави белези , а не просто игра на светлината, то явно става въпрос за душене, тъй като за човек е почти невъзможно да нарани предната част на врата си.

“Явно пак е яла бой, аз друго обяснение нямам. Не разбирам защо ако Динев наистина бие Емилия, тя продължава да е с него. Не се ли страхува, че нещата могат да ескалират и да стане нещо още по-лошо, да не дава Господ!”, чудят се хора из мрежата.

Source Article from http://kliuki.bg/292365/shok-kakvo-se-e-sluchilo-s-emiliya-foto/