Моника Валериева ПРИКЛЮЧИ с Божинов! Намери си нов!

Двойничката на Николета Лозанова замени футболиста

Моника Валериева заяви, че има нов мъж в живота си, който не е футболист. Явно сега Валери Божинов е сам, след като преди повече от два месеца той и съпругата му Николета Лозанова се разделиха, пишат от скандално.нет Още преди да стане ясно, че Валери и Ни Ло са се скарали, се заговори, че футболистът има афера с Моника Валериева.

И до днес обаче двамата отричат да имат връзка. Валери дори каза, че не познава моделката. Но тук версиите им се разминаха, Моника разкри, че познава футболиста, но той поел инициативата за нещо по-така. “Искам да кажа, че ме намери той, а не аз него!”, заяви моделката.

Моника замени футболиста

Моника замени футболиста

Сега тя си има нов мъж, а Валери е сам. Но това надали ще е за дълго. След раздялата с Ни Ло, футболистът се впусна в разюздан нощен живот и според приятелите му всяка вече различна жена е топлила кревата на Божинов. Ясно е, че Валери бързо ще намери заместничка и на Моника Валериева. “Сто процента отново ще се хване с някоя с тотално променена физиономия от пластични операции и спала с един куп футболисти, той все такива си ги намира!”, коментират интернет потребители.

Source Article from http://kliuki.bg/292369/monika-valerieva-priklyuchi-s-bojinov-nameri-si-nov/