Адвокати разкриват мръсните тайни на холивудските разводи (1)

Ако се вярва на статистиката – шест от всеки десет брака в Холивуд завършват с развод. Раздялата на звездите преминава различно: някои вдигат страхотни скандали и заливат с кал доскорошните си най-любими половинки. Други тръгват тихо всеки по своя път, запазвайки личните проблеми за себе си.

Брад Пит и Дженифър Анистън преди Анджелина

Брад Пит и Дженифър Анистън преди Анджелина

При всички варианти обаче животът на звездите човърка любопитството на поклонници и опоненти и много съкровени подробности се вадят на светло, дори знаменитостите да не го желаят.

Години след драматичните събития в живота на едно или друго семейство адвокатите започват да дърдорят, понякога небивалици – и това привлича отново вниманието към нашумелите имена. Нерядко това е трик – защото славата е преходна и едва ли някой може да бъде на върха през целия си живот.

Брад Пит и Дженифър Анистън се разведоха през 2005 година, припомнят от www.eg.ru . Причина за развода стана романът на холивудския хубавец с филмовата му партньорка Анджелина Джоли в “Мистър и мисис Смит”. Дженифър получи фамилната къща в Холивуд за 29 милиона долара. Брад Пит пък излезе от брака с контролния пакет акции от съвместната им продуцентска компания – за 50 милиона долара. Като се вземе предвид измяната на Брад, бракът с Анистън е приключил доста спокойно, коментира адвокатът Раул Фелдер. Дженифър е можела да измъкне и повече пари – в крайна сметка се е задоволила само със старата къща, за чийто ремонт постоянно трябват купчини пари.

Сандра Бълок и Джеси Джеймс прекараха заедно пет години и се разведоха през 2010-а също заради изневяра. Съпругът на Сандра, въпреки славата си на напорист мъжага, при развода приел всички условия на звездата от “Мрежа”. Очевидно неверният съпруг е бил измъчван от чувство за вина, защото не предявил никакви претенции за нищо – просто си тръгнал с наведена глава.

(Следва)

Source Article from http://kliuki.bg/290824/advokati-razkrivat-mrasnite-taini-na-holivudskite-razvodi-1/