Адвокати разкриват мръсните тайни на холивудските разводи (2)

Звездната двойка Тайгър Уудс и Елин Нордегрен се разпадна през 2010 година след шумния се*с скандал, в който се натресе знаменитият голфър.

Гай Ричи си тръгнал от Мадона свободен, макар и само с 80 милиона долара

Гай Ричи си тръгнал от Мадона свободен, макар и само с 80 милиона долара

Тайгър подви опашка пред шведската топ манекенка и се съгласи на отстъпки по брачния договор, след което наля в сметките на Елин над 100 милиона долара. Той обаче си издейства бившата му съпруга да спазва едно условие – никога да не коментира в медиите каквото и да било, свързано с брака им.

Женитбата на Мадона за Гай Ричи приличаше повече на бизнес-проект, при който се сливат крупни корпорации. Така при развода имаше много нещо за разделяне, ехидничат от www.eg.ru. Говореше се, че Мадона е кръшнала от правия път и това дава право на Ричи да претендира за половината от нейното 500-милионно състояние. Накрая Гай си тръгнал само с 80 милиона долара – но не бил нещастен. Нали получил в крайна сметка свободата си!

Разводът на Пол Макартни и Хедър Милс на времето вдигна доста шум. Хедър поиска от Макартни 250 милиона долара, за да може да поддържа обичайния си стандарт на живот. Самата тя признавала, че на година троши 80 000 долара за вино, а за хубава ваканция й трябва милион. Ако не беше така алчна, можеше да получи повече – но си тръгна само с 49 милиона, коментират адвокати.

Бракът на Дениз Ричардс с Чарли Шейн е черно място в живота й. След четири години заедно актьорите се разведоха през 2006-а. Дениз хвърли много сили да получи опеката над двете им дъщери – и го постигна, доказвайки какво животно е Чарли с неговите увлечения по хазарт, алкохол, наркотици и проститутки.

По-късно Дениз пое опеката и над зарязаните синове на Чарли от последния му брак с актрисата Брук Мюлер. Майката на двете момчета в момента се лекува в клиника за наркомани.

Source Article from http://kliuki.bg/290827/advokati-razkrivat-mrasnite-taini-na-holivudskite-razvodi-2/