Мария Илиева се СТОПИ! ВИЖТЕ новите форми на певицата! СНИМКИ!

Изпълнителката на “Лунен сън” се е вманиачила по отслабването

Мария Илиева явно се е подложила на някакъв хранителен режим. Поп певицата доста се е стопила и това си личи по последните снимки на Мария, пишат от Хот Арена. Поп певицата се появи с известен столичен клуб и смая присъстващите с новите си форми.

Мария се бе облякла и в черни дрехи и изглеждаше още по-кльощава. Самата певица сподели преди време, че спазва популярна протеинова диета и приемането на много течности. Изпълнителката разкри още, че се храни основно с белтъчините от животински произход, които топят мазнините, но съхраняват мускулатурата.

Мария Илиева отслабна

Мария Илиева отслабна

Дили с диета е свалила килограми?

Дили с диета е свалила килограми?

Според специалисти в областта, Мария Илиева послъгва. Някои са категорични, че Мария дължи свалените килограми на хапчета за отслабване, а на спазвана диета. “Няма такова нещо! Сто процента съм сигурна, че е пила хапчета за отслабване и то онези китайските, които дават този мигновен ефект, но след време си връщаш двойно килограмите!”, споделят мненията си фитнес инструктори.

Почитателите на поп дивата също не останаха доволно от новата й фигура. “Не разбирам защо се мъчат. Мария Илиева имаше хубава фигура. За какъв зор ще се вталява с диети, билки или други подобни?”, чудят се хора им мрежата.

Source Article from http://kliuki.bg/292630/mariya-ilieva-se-stopi-vijte-novite-formi-na-pevicata-snimki/