Николета и Валери през РАЗДЯЛА! Николета КРЪШНА на футболиста?!?

Ни Ло и футболистът не си говорят вече седмица

Близки до звездното семейство издават, че Николета Лозанова и Валери Божинов са скарани жестоко. Вече от една седмица двамата нито се виждат, нито се чуват, пишат от Хот Арена, позовавайки се на информация от „Всеки ден“. Малката Никол била в Пловдив при майката на Николета, а Валери си седи сам в София.

Приятели на Валери Божинов издават, че вече седмица, той се е отдал на запои и изпаднал в жестока депресия. Той се вайкал пред дружките си, че е на път да остане сам. Никой обаче не знае за какво точно се е скарало звездното семейство, но Валери категорично отказва да говори с Николета.

Разделени?

Разделени?

Той звънял на приятелки и на семейството на моделката, питал как са, но отказвал да се обади и да говори с Ни Ло. Тези действия на футболиста наведоха на мисълта, че Николета сериозно е прегрешила, за да нарани толкова много съпруга си. Според клюкарите моделката е изневерила на Божинов, той научил и сега ближе рани.

Други пък подозират, че двамата се се скарали за пари. Според информирани с финансовите дела на семейството, парите не извират както преди и Николета много се разстроила от факта. Тя вдигнала неописуем скандал на Божинов и двамата си наговорили ужасни неща.

Source Article from http://kliuki.bg/290834/nikoleta-i-valeri-prez-razdyala-nikoleta-krashna-na-futbolista/