Ето колко МИЛИОНА дава Би Ти Ви на Слави Трифонов!

Телевизията ще направи Дългия още по-богат

Тези дни стана ясно, че Слави Трифонов ще продължи да води шоуто си от ефира на Би Ти Ви. Дългия и шефовете на телевизията подписаха договор за още 3 години, тъй като сегашният контракт на водещия изтича този август. Трифонов и медията са се разбрали по всички параграфи и Би Ти Ви ще направи Слави най-скъпо платения водещ у нас, пишат от Хот Арена.

Слави Трифонов ще прилапва по 10 бона на предаване в продължение на 3 години. Сметките показват, че Дългия ще прибира по 220 000 лева месечно чист приход. На шоу от Би Ти Ви ще дават на „Севън ейт” по 22 000 лева без ДДС. От тях 10 000 лева са чист хонорар за Трифонов. „Севън ейт” е продуцентската компания на устатия водещ.

Още по-богат!

Още по-богат!

Като се сметне по колко ще прибира Трифонов на месец, излиза, че той ще забогатява с по 2 милиона и 240 хиляди лева на година.  Тези пари Дългия ще ги взима само, за да води шоуто. За тригодишния договор с телевизията Трифонов ще заработи 7,2 милиона лева.

Шефовете на Би Ти Ви също са доволни от сделката. Според тях шоуто на Дългия има висок и постоянен рейтинг и медията прибира сериозни пари от реклама по време на предаването. В сметките на телевизията влизат по  150 хиляди лева от реклами само от шоуто на Дългия.

Source Article from http://kliuki.bg/290838/eto-kolko-miliona-dava-bi-ti-vi-na-slavi-trifonov/