Преслава и Бирмата се РАЗДЕЛИХА! Кой кого ЗАРЯЗА?!?

От няколко дни годениците са разделени

Колежки на хитовата изпълнителка шушукат, че тя и годеникът й Жоро Бирмата вече не са заедно. Преслава обикаляла страната сама по участия, а през това време милионерското синче купонясва в Слънчев бряг. Заедно с него са и родителите му, явно за да му правят компания.

Всички- фенове и колежки на Преслава обаче се чудят кой кого е зарязал. Приятелка на певицата разпространи слуха, че поп фолк дивата е била шута на Бирмата. Тя била адски изморена от проявите на ревност на милионера и поради тази причина решила да го зареже.

Преслава и богаташът вече не са заедно!

Преслава и богаташът вече не са заедно!

Близки до Жоро обаче разпространяват друга информация. Според тях, богаташът скъсал с поп фолк дивата. И то поради няколко причини. Наистина той често ревнувал пайнерката, но не е само това. В последно време Преслава получавала разгорещени смс-и от фен, но вместо да отреже обожателя си, тя го насърчавала.

Другата причина била, че Бирмата вече не намирал певицата за привлекателна. Богаташът си падал по женските извивки, а Преслава отслабна драстично последните месеци. Бирмата се оплакал на приятели, че само кокалите й тракали и вече не желаел поп фолк дивата като преди. Ето защо решил да сложи край на връзката им.

Source Article from http://kliuki.bg/290842/preslava-i-birmata-se-razdeliha-koi-kogo-zaryaza/