Ужас! Вижте в какво се превръща Деси Слава!

В хулиган №1 заплашва да се превърне фолк фурията Десислава Иванова Донева, по-известна като Деси Слава.

Момичето от Радомир здраво се е променило, пришпорвайки колата си по софийските улици.

Тя не може да удържи горещия си темперамент заради огромните задръствания по столичните улици. Навалиците изключително зле се отразяват най-вече на изказа й.

Импулсивната блондинка хич не се церемони и съобразява, а отправя яки попържни по мудните шофьори, огромните струпвания на коли, както и по бавно сменящите се светофари.

Това твърдят много от нейните фенове, свидетели на пиперливия й език, когато красавицата седне зад волана.
Тя обяснява, че нецензурната реч е заради преместването й в София.

desislavaПромяната явно не й се отразява добре, но е решена да свикне. Това признава хубавицата в предаването на Росен Петров „Нека говорят”.

Смяната в настроенията известната не само като поп фолк, но и като поп и денс певица смята, че е заради това, че е дете на разведени родители. И като такава се е чувствала като „дърво без корен” дълго време. Дори е нямала собствена стая.

Известната с уникалните си гласови данни  наследница на популярната народна певица Вълкана Стоянова и спрягана като „втората Вълкана” била превърнала в свой дом жилището си под тепетата.

Но заради ангажиментите си, а и любовта към новата й тръпка ММА боецът Светлозар Савов, Зарко тя се мести да живее в София заедно със сина си Майки. Тази тревога от новото чалгаджийката „избивала” с яки ругатни при шофирането.

Според изпълнителката на култовото парче „Мъжете всичко искат” обаче с годините мечтите й вече не са толкова големи, по-скоро са се превърнали в земни и стойностни.

Тя признава, че се е научила да се радва на малките неща. Освен здраве, за Десислава най-важното е да има човек до себе си, с когото да се радват и даряват взаимно обичта си.


Source Article from http://www.kliuki.bg/304074/v-kakvo-se-prevrasta-desi-slava/