Николета изригна! Вижте какво се случи след огромния скандал с „Мис Плеймейт“

Николета Лозанова изригна в подкрепа на новата Мис Плеймейт

Огромният скандал относно „Мис Плеймейт 2014″ продължава да бушува със свирепа сила. Веднага след края на конкурса се появиха информации, че Елена Кучкова е била предизвестена победителка още два дни преди финала. Причината е в отказалата се от участие Джулиана Гани, която е съобщила победителката преди конкурса и това се оказа именно Кучкова.

Miss-Playmayt

Николета Лозанова награждава Елена Кучкова

Така се разрази огромен скандал относно короната на Ели, но Николета Лозанова веднага реагира. Тя бе сред журито и не може да преглътне, че я обвиняват в корупция. Ники се кълне, че изборът на Елена Кучкова е напълно честен и е възмутена от писанията както по неин адрес, така и за целия „Мис Плеймейт“.

Самата корона не е първият скандал в тазгодишното издание на конкурса, напомня Kliuki.bg. Още преди седмици Гентиана Халити обяви ромското девойче Вилиана Латинова за нагласена победителка. Това доведе до отказването в надпреварата от страна на Вилиана. След това и Джулиана Гани се отказа под предтекст, че конкурсът е корумпиран. В крайна сметка печелившата се оказа Елена Кучкова, която е била избрана заради своята непринуденост, споделя Николета Лозанова.

Вижте как съпругата на Божинов изригна във Фейсбук само преди минути!

Nikoleta-Lozanova


Source Article from http://www.kliuki.bg/306511/nikoleta-izrigna-vijte-kakvo-se-sluchi-sled-ogromniya-skandal-s-mis-pleimeit/