Задава се дългоочаквана сватба

Цветана Пиронкова най-после иска да сложи халката

Една дългоочаквана сватба е на път да стане реалност. Тенисистката Цветана Пиронкова вече е готова да се омъжи, предава в. „Галерия“, цитиран от Слава.бг. Тя е влюбена във футболиста Михаил Мирчев вече 4 години, но досега никога не е поставяла въпроса за сватба. Цвети обаче вече е на 26 г. и сериозно се замисля и за личния си живот. Тя споделя, че още е млада и може да играе тенис дълги години напред, но все пак иска да си уреди и живота извън корта, преди да е чукнала 30 години.

svatba

Цветана Пиронкова вдига сватба съвсем скоро

Цвети и играчът на Локо (Пловдив) са минали през какви ли не препятствия в любовта. Те са се разделяли многократно, но в крайна сметка винаги се събират. Последната раздяла на двойката беше през есента. Тогава самата Пиронкова изживя краха на връзката много тежко, което доведе до свличането й в тенис ранглистата.

От скоро обаче Цвети и Мишо пак са заедно, което се отрази прекрасно на нашата тенисистка. Тя спечели турнира в Сидни и специалистите отдават това именно на по-добрата психика на Пиронкова, породена от възобновяването на любовта й. Въпреки че се събраха отново съвсем скоро, Цвети вече мисли за сватба, защото познава любимия си от много дълго време.


Source Article from http://www.kliuki.bg/306526/zadava-se-dalgoochakvana-svatba/