Фенове: Камелия, сърцата ни са празни!

Почитатели на Камелия се обединиха в коментари и писма!

„Камелия, сърцата ни са празни!“, тези силни думи бяха отправени в писмен вид от фенове на поп фолк дивата Камелия до медии и форуми във връзка с отминалите награди на телевизия Планета.

Както всички знаем, Камелия не присъстваше на раздаването на наградите и разбира се, не взе участие и на концерта в зала 1 на НДК. Което не остана без отзвук от страна на хилядите й почитатели, а думите им сигурно още кънтят в ушите на собственика на Пайнер Митко Димитров.

Феновете се разбунтуваха заради липсата на Камелия на големия концерт

Феновете се разбунтуваха заради липсата на Камелия на големия концерт

По време на една от паузите в голямата вечер, публиката започна заедно и силно да скандира името на Камелия. Феновете викаха певицата с огромното желание тя да се появи на сцената и да запее така, както го е правила винаги – с много чувство и енергия.

Когато това не стана, почитателите изразиха недоволството си от решението на Пайнер и се „подписаха“ под думите си, че Камелия е една от малкото изпълнителки, които успяват не само да докоснат сърцата на публиката, но и да останат там завинаги. „Камелия, сега сърцата ни са празни“, изразиха недоволството си феновете, за които липсата на Камелия на концерта се е отразила зле на цялото събитие, пише Пик.

„Това е голяма певица – Камелия. Тя от година не е издавала нова песен, нито е правила видеоклипове. Въпреки това обаче песните й се слушат от хиляди българи, а участията й в нощните клубове валят едно след друго. Нещо, което не може да се каже за Мария например, а ето че тя получи награда. Това е несправедливо“, убедени са симпатизантите на Камелия.

Които за пореден път й затвърдиха огромното си уважение, обич и възхищение и я обявиха за една от най-истинските и големи поп фолк изпълнителки на десетилетието.


Source Article from http://www.kliuki.bg/308854/fenove-kameliya-sarcata-ni-sa-prazni/